Sernik Z Dyni

Sernik Z Dyni
Sernik z dyni wymaga ok. 8 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, żółtka jaj, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Dyni, Sernik Z Dyni, oraz Sernik Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak na środku. Spód i boki 9-calowej patelni springform posmarować masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść gingersnaps w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i przetworzyć do bardzo dobrze, około 20 sekund (powinieneś mieć około 2 filiżanki). Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj, aż się połączą.Alternatywnie, umieść gingersnaps w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i uszczelnij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić ciasteczka na drobne, jednolite okruchy, a następnie przenieść do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać, aż równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać mieszaninę okruchów do przygotowanej patelni i, używając DNA miarki, wcisnąć ją równomiernie w dno i trzy czwarte drogi po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Upiec skórkę, aż będzie pachnąca i lekko przyciemniona, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść patelnię na stojaku z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 20 minut.W międzyczasie rozłóż puree z dyni na cienką, równą warstwę na dużym talerzu. Przykryj poczwórną warstwą ręczników papierowych i naciśnij, aż ręczniki zostaną nasycone wilgocią (nie martw się—nie przykleją się do przecieru). Odkleić papierowe ręczniki i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieść dynię do małej miseczki, dodać cynamon, sól, gałka muszkatołowa, i goździki, i mieszać do połączenia; odstawić.Gdy skorupa jest gotowa, wymieszać cukier i mąkę w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Umieść serek w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładki, około 1 minuty. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej, wlej mieszankę cukier-mąka i ubijaj do włączenia. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski i wiosła.Z mikserem na niskim poziomie, dodać wanilię, a następnie powoli wlać śmietanę; wymieszać, aż tylko połączone. Trzymając mikser na niskim poziomie, dodaj żółtka po kolei, a następnie całe jajka po kolei, pozwalając każdemu całkowicie włączyć przed dodaniem następnego. Od czasu do czasu zatrzymaj mikser, aby zeskrobać boki i dno miski oraz wiosło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać 3 szklanki ciasta do średniej miski lub miarki i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dodaj mieszankę przyprawione dyni do pozostałego ciasta w mikserze i pokonać na niskiej prędkości tylko aż równomiernie włączone.Używając dużej łyżki, wlej połowę zarezerwowanego zwykłego ciasta do schłodzonej skorupy w kilku miejscach. Dollop połowę ciasta dyni nad i między zwykłego ciasta. Dollop pozostałą gładką ciasto na ciasto dyni. Zakończ pozostałą cieście dyni, dolloping go nad zwykłym cieście. Przeciągnij nóż przez ciasto w ósemkach, aby stworzyć marmurkowy wzór, uważając, aby nie zakłócić Skórki. Delikatnie usypać dno patelni na płaskiej powierzchni kilka razy, aby wyrównać wierzch sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Piec, aż krawędzie ciasta są lekko rumiane, a środek jest ledwo ustawiony, około 55 do 65 minut (środek ciasta nadal będzie wyglądać jiggly). Wyłącz piekarnik i niech ciasto ostygnie w piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjmij sernik z piekarnika i umieść go na regale chłodzącym. Cienki, ostry nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Na serniku ułożyć blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Pozostaw do ostygnięcia, ostrożnie usuwając blachę do pieczenia raz lub dwa razy, aby wytrzeć kondensację, która utworzyła się na spodzie, aż patelnia springform będzie letnia w dotyku, o 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Wyjąć blachę do pieczenia i przechowywać w lodówce ciasto do wystygnięcia, co najmniej 4 godziny lub do 3 dni. Aby służyć, odblokować i usunąć zewnętrzny pierścień patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn