Sernik Wiśniowy

Sernik Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką bitą polewę kartonową, cukier cukierniczy, skórkę graham cracker i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Sernik Wiśniowy, Sernik Wiśniowy Dip, oraz Sernik Wiśniowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Złożyć bitą polewę; łyżka do skórki. Na wierzch z nadzieniem do ciasta. Wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn