Sernik Wielkanocny
Sernik Wielkanocny może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz owoce, galaretki nie piec prawdziwy deser sernik, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Sernik Wielkanocny, Sernik Wielkanocny, oraz Sernik Wielkanocny Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać, cukier i margarynę w 8-calowym springform patelni do wymieszania; naciśnij na dnie patelni.
Wymieszać w dużej misce z mikserem do wymieszania. (Wypełnienie będzie grube.) Delikatnie wymieszać w 2 filiżanki chłodnego Bata; łyżka na skorupie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik; Usuń obręcz.
Sernik ułożyć na półmisku, przed podaniem ułożyć chłodnym batem i owocami.
W razie potrzeby udekoruj Spaghetti w kolorze zielonym (Patrz końcówka) i migdałami powlekanymi cukierkami.