Sernik Truskawkowy Mrożony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego sernika truskawkowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.58 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz lody truskawkowe, sernik, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Mrożony Truskawkowy, Mrożone Sernik Truskawkowy Ciasteczka Kanapkowe, oraz Sernik Mrożony Truskawkowy Na Dzień Matki # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw lody w temperaturze pokojowej, aby zmiękły na około 30 minut. Tymczasem użyj widelca, aby wymieszać razem okruchy krakersów graham, masło i 1/4 szklanki cukru w misce. Naciśnij tę mieszaninę na dnie i bokach 9-calowej patelni springform palcami; następnie naciśnij na całym płaskim dnem szklanki, aby uzyskać skorupę naprawdę dobrze ściśniętą i zwartą. Odstawić.
Gdy lody zmiękną, zmiksuj je w mikserze z uchwytem na wiosło (lub ręcznie w misce z drewnianą łyżką), aż staną się miękkie i kremowe, ale nie stopią się. Sernik rozbijamy na kawałki i ubijamy lub składamy do lodów.
Wlać mieszaninę do przygotowanej formy sprężynowej i wygładzić wierzch. Włóż to do zamrażarki.
Teraz połącz truskawki, pozostałe 2 łyżki cukru i sok z cytryny w niereaktywnym rondlu i ogrzej na średnim ogniu, aż truskawki zaczną się rozkładać i wydzielać sok, 3 do 5 minut. Włóż to do lodówki, żeby się ochłodziło.
Gdy będziesz gotowy do podania, Usuń boki patelni springform i połóż zamrożony sernik na talerzu ciasta. Łyżka truskawki na wierzchu i podawać.