Sernik Truskawkowy Lody
Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli 1,11 zł za porcję spada twój budżet, lody Sernik truskawkowy może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz cukier, skórkę cytrynową, pół na pół śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Truskawkowy Lody, Lody Truskawkowe Paleo, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzać pół na pół do 175°; mieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Do jajek ubić niewielką ilość gorącej mieszanki. Zwróć wszystko na patelnię, stale ubijając. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z bitą śmietaną i wanilią. Na powierzchnię kremu wcisnąć papier woskowany. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, sok z cytryny i obierać do wymieszania. Stopniowo ubić w mieszaninie kremu. Wymieszać z truskawkami.
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów dwie trzecie pełne; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Po zamrożeniu lodów przełożyć do pojemnika z zamrażarką; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.