Sernik Truskawkowo-Cytrynowy
Sernik truskawkowo-cytrynowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 275 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, okruchy krakersów graham, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Sernikiem Truskawkowo-Cytrynowym, Sernik cytrynowo-rumowy z kompot Truskawkowym, oraz Sernik Truskawkowy Cytrynowy Batoniki.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów graham, roztopione masło i 1 łyżka słodzika; naciśnij na dole iw górę strony 10-calowej patelni springform pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika. Owiń Na Zewnątrz patelni wytrzymałą folią aluminiową.
Ubić ser ricotta, ser śmietankowy i śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodaj 3/4 szklanki słodzika, mąkę, 2 1/2 łyżki soku z cytryny i wanilię, ubijając do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Wlać wodę do głębokości 1 cala w patelni brojlerów.
Umieść springform pan w patelni wodnej.
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut. Wyłącz piekarnik.
Pozostawić sernik w piekarniku 1 godzinę. (Nie otwieraj drzwi piekarnika.)
Wyjmij patelnię springform z patelni wodnej; usuń folię z patelni springform. Sernik schłodzić na patelni w temperaturze pokojowej 4 godziny. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Połączyć 1/2 szklanki wody, kolejne 4 składniki, a pozostałe 1 łyżka soku z cytryny w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale ubijając. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale ubijając.
Zdjąć patelnię z ognia i całkowicie ostudzić. Wymieszać z truskawkami.
Podawać na plastrach sernika.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Splenda Granular do bezkalorycznego słodzika i Land O ' Lakes Light Butter do lekkiego masła.