Sernik Ricotta ze świeżymi malinami
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz jajka, sól, krem o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta sernikowa ze świeżymi malinami, Lemon ricotta Pancakes z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami, oraz Sernik Ellie Krieger easy Light Ricotta ze świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania.
Umieścić ricottę w robocie kuchennym i proces, aż będzie gładka i kremowa.
Dodaj śmietanę, Neufchatel, jajka, cukier, mąkę, waniliową, skórkę pomarańczową i sól. Proces aż do dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej patelni i piec, aż środek jest po prostu ustawić, 50 do 55 minut.
Przełożyć do stelaża z drutu w celu ostygnięcia, a następnie przykryć i schłodzić w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
W małym rondlu zagotuj dżem i likier lub wodę, stale mieszając, aż będą gładkie.
Posmaruj tartę mieszanką dżemu i wierzch malinami, płasko w dół.