Sernik Ricotta z rozgrzanymi wiśniami
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowane Wiśnie Z Ricottą, Ricotta miodowa z wiśniami, oraz Wiśnie Z Ricottą I Prażonymi Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sernik: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko masło lub olej 4-szklanka patelni Bochenek szkła. Spód i końce patelni wyłożyć długim kawałkiem pergaminu.
Miksujemy ricottę, mleko, śmietanę, jajka, żółtka, cukier, mąkę, sól i skórkę z cytryny w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Wlać do przygotowanego bochenka.
Piec, aż tylko ustawić i ledwo złoty, o 40 protokół. Wyłącz piekarnik i pozostaw do ostygnięcia w piekarniku na 10 minut, a następnie ostudź całkowicie na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Wiśnie: wiśnie, cukier i sól wrzucić do miski i odstawić na 30 minut. Gotować mieszankę wiśni na średnim ogniu, aż zmiękną i sok staje się syropy, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rumem i sokiem z cytryny.
Sernik wyciągamy z patelni za Papier i przekładamy na deskę do krojenia. Pokroić na kawałki i umieścić na talerzu. Łyżkę ciepłych lub pokojowych wiśni na wierzchu.