Sernik Ricotta Z Migdałami
Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 403 kalorie, 15g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów, ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Endywia z ricottą, migdałami i rodzynkami, Wiśnie Z Ricottą I Prażonymi Migdałami, oraz Ricotta Ze Świeżymi Figami I Słodkimi Migdałami.
Instrukcje
Zrób skorupę: umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Rozłóż migdały zarówno na skorupie i polewy (1/4 szklanki plus 1/3 szklanki) na blasze do pieczenia i piec na złoty, o 5 protokół.
Ochłoń. Biszkopt pokruszyć w robocie kuchennym; dodać 1/4 szklanki prażonych migdałów i granulowanego cukru i pulsować, aż drobno zmielone.
Dodać masło i pulse połączyć. Naciśnij mieszaninę na dnie 8-calowej miski sprężynowej.
Piec do zestawu, o 12 protokół, a następnie przenieść do stojaka i ostudzić całkowicie. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F.
Tymczasem zrobić nadzienie: ubić żółtka i 1/2 szklanki cukru granulowanego w dużej misce z mikserem na dużej prędkości, aż blednie, o 2 protokół.
Dodać ricotta i ubić do gładkiej, o 2 Więcej minut. Ubić w Amaretto, ekstraktach z wanilii i migdałów oraz skórce pomarańczowej.
Białka i pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego umieścić w osobnej misce i ubijać mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty (nie przegotowywać). Używając gumowej szpatułki, złóż około jedną trzecią ubitych białek do mieszaniny ricotty, a następnie delikatnie złóż resztę, aż do połączenia. Zeskrobać ciasto na przygotowaną skórkę.
Piec, aż lekko nadmuchane i lekko złoty na wierzchu, około 1 godziny, 20 minut.
Przenieść do stojaka i ostudzić, 20 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować, a następnie usuń pierścień sprężynowy i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Cukier cukierniczy i cynamon wymieszać na sitku o drobnych oczkach i obtoczyć sernik. Rozrzucić Pozostałe 1/3 szklanki prażonych migdałów na górze i ponownie kurzu.
Podawać w temperaturze pokojowej. Zdjęcia Johnny Miller