Sernik z potrójną czekoladą wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz czekoladowe okruchy krakersów graham, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sernik Potrójnie Czekoladowy, Sernik Czekoladowy Potrójny, oraz Sernik Czekoladowy Potrójny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić pierwsze 3 składniki w misce; ubić na średniej prędkości miksera do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać okruchy; dobrze wymieszać. Mocno wcisnąć mieszaninę w dno i 1 cal w górę boków 8-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec w 350 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połączyć rum i czekoladowe kwadraty w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu wody 2 minuty lub aż czekolada topi, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)