Pieczony Żubr z aksamitnym sosem

Pieczony Żubr z aksamitnym sosem
Pieczony Żubr z aksamitnym sosem jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 38g białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonej kolendry, mielonego kminku, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Żubr Hamburger stek w sosie warzywnym, Pieczeń Żubrowa Duszona W Piwie, oraz Pieczeń garnkowa z sosem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, ubij razem kminek, papryka, czosnek, kolendra, i 1 1/2 łyżeczki. sól. Rub pieczeń z 1 łyżką. mieszanka oleju i przypraw pat na całej pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W holenderskim piecu lub innym ciężkim 5-do 6-qt. garnek, podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, około 4 minut na stronę, dodając kolejne 1/2 łyżki. olej w połowie brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Przenieść pieczeń na talerz i wytrzeć garnek czystym ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
5
Dodaj 1/2 łyżki. olej do garnka, włóż pieczeń z powrotem do garnka i piecz, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część zarejestruje 135, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
6
Przenieś pieczeń na obramowaną deskę do krojenia i namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej i mąkę do garnka i, na średnim ogniu, ubić 1 do 2 minut, aby ugotować mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
8
Ubić w pastie pomidorowej. Powoli ubijamy bulion wołowy i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować sos, aż lekko zgęstnieje, ubijając często, 7 do 9 protokół. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Pieczeń pokroić cienko i podawać z sosem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
* Dostępne na rynkach Whole Foods i na życzenie rzeźnika.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn