Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, ciasteczka czekoladowe wafel, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik z kwiatem pomarańczy z sosem Malinowo-granatowym, Sernik z sosem malinowym, oraz Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. W średniej misce, wymieszać składniki crust; naciśnij w dnie i 2 cale w górę strony ungreased 9-calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Stopniowo ubić w 1 1/3 szklanki cukru, aż gładka, skrobanie miski od czasu do czasu. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać likier i skórkę pomarańczową; pokonać na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Likier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 55 do 65 minut lub aż prawie zestaw. Całkowicie schłodzić, około 2 godzin 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
W robocie kuchennym lub blenderze maliny przetworzyć syropem, aż będą gładkie. W razie potrzeby odcedzić, aby usunąć nasiona. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj 3 łyżki cukru i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z puree malinowym. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Maliny
Skrobia Kukurydziana
Nasiona
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Ostrożnie zdjąć stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni.