Sernik Niemiecki
Przepis Niemiecki sernik jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, śmietanę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Niemiecki, Sernik Niemiecki, oraz Sernik Pieczony Po Niemiecku.
Instrukcje
Posypać okruchy na dole i w górę po bokach smarowane 10-in. springform pan. W blenderze lub robocie kuchennym, twarożek puree; odstawić.
W misce ubić serek śmietankowy i cukier.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w soku z cytryny, wanilii, mąki, śmietany i puree twarożku.
Piec w temperaturze 325° przez 60-70 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni; ostudzić 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc. Pokroić mokrym nożem.