Sernik Niemiecki

Sernik Niemiecki
Przepis Niemiecki sernik jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, śmietanę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Niemiecki, Sernik Niemiecki, oraz Sernik Pieczony Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Posypać okruchy na dole i w górę po bokach smarowane 10-in. springform pan. W blenderze lub robocie kuchennym, twarożek puree; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W misce ubić serek śmietankowy i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w soku z cytryny, wanilii, mąki, śmietany i puree twarożku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325° przez 60-70 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni; ostudzić 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc. Pokroić mokrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn