Sernik Miętowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis od Cookie Madness ma 778 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Miętowy, Sernik Miętowy, oraz Sernik Miętowy.
Instrukcje
W robocie kuchennym w torbie na zamek błyskawiczny z wałkiem do ciasta zmiażdżyć ciasteczka.
Połączyć okruchy cookie i masło i naciśnij na dnie 9 calowy Okrągły springform patelni. Chill until ready to use.In metalową miskę, ubij śmietanę i ustaw aside.In rondel, połączyć zimną wodę i żelatynę. Włączyć ciepło do medium i mieszać, aż żelatyna rozpuszcza.
Usunąć z heat.In miskę do miksowania, ubić Serek i cukier, aż będzie gładki i kremowy. Ubij w mieszaninie żelatyny, mleka i wanilii. Wymieszać z chipsami miętowymi. Złóż bitą śmietanę.
Wlać masę serową na skorupę i schłodzić przez kilka godzin lub do jędrności.