Sernik Mascarpone ze skórką migdałową

Sernik Mascarpone ze skórką migdałową
Sernik Mascarpone ze skórką migdałową wymaga ok. 11 godzin i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 434 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 508 smakoszy i kucharzy. Mieszanka okruchów krakersów graham, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sernik Mascarpone ze skórką migdałową, Sernik jagodowy Mascarpone z skórką Amaretti, oraz Sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem Marakujowo-karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Szczelnie owiń Na zewnątrz miski sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala z 3 warstwami wytrzymałej folii. Drobno zmielić migdały, okruchy krakersów i cukier w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Dodać masło i proces, aż wilgotne okruchy tworzą. Naciśnij mieszaninę migdałów na dno przygotowanej patelni (nie po bokach patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec skorupę, aż zostanie ustawiona i zaczyna brązowieć, o 12 protokół. Super. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Do nadzienia: za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek śmietankowy, ser mascarpone i cukier w dużej misce, aż będzie gładki, od czasu do czasu zeskrobując boki miski gumową łopatką. Ubić w soku z cytryny i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Wlać masę serową na skórkę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść patelnię springform w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
10
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
11
Piec, aż środek sernika lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny 5 minut (ciasto stanie się jędrne, gdy jest zimne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Przenieść ciasto do stojaka; ostudzić przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
1
W małej misce wymieszać czekoladę z orzechami laskowymi i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do ogrzania, mieszając co 20 sekund, aby wymieszać, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Ciasto pokroić w kliny.
4
Polać sosem czekoladowym na klinach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn