Sernik mamy
Sernik mamy wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka twarogu, ekstraktu z wanilii, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Hiszpański ryż mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce połączyć okruchy krakersów graham, 3 łyżki cukru, cynamon i stopioną margarynę.
Wymieszać wszystkie składniki dobrze i naciśnij do dołu i boków 9 calowy springform patelni.
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Miksujemy jajka po kolei, następnie mieszamy wanilią i solą. Złóż śmietanę.
Wlać ciasto do springform pan.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto na co najmniej 30 minut.