Sernik Malinowy Z Białej Czekolady
Sernik z białej czekolady Malinowej wymaga mniej więcej 10 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pół na pół śmietany, okruchy ciastek czekoladowych, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Z Malinami I Białą Czekoladą.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać okruchy ciastek, 3 łyżki cukru i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dnie 9-calowej formy sprężynowej.
W rondlu połącz maliny, 2 łyżki cukru, skrobię kukurydzianą i wodę. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie 5 minut, lub aż sos będzie gęsty. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). W metalowej misce nad patelnią gotującej się wody rozpuść białe kawałki czekolady z pół na pół, mieszając od czasu do czasu, aż będą gładkie.
W dużej misce, wymieszać razem Serek i 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei. Zmiksować wanilią i roztopioną białą czekoladą.
Wlać połowę ciasta na skorupę. Łyżka 3 łyżki sosu malinowego na cieście.
Na patelnię wlać pozostałą masę sernikową i ponownie na wierzch wyłożyć 3 łyżki sosu malinowego. Obracaj ciasto czubkiem noża, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Piec przez 55 do 60 minut lub do momentu napełnienia. Ostudzić, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin przed wyjęciem z patelni.
Podawać z pozostałym sosem malinowym.