Sernik Malinowy Z Białej Czekolady

Sernik Malinowy Z Białej Czekolady
Sernik z białej czekolady Malinowej wymaga mniej więcej 10 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pół na pół śmietany, okruchy ciastek czekoladowych, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Z Malinami I Białą Czekoladą.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać okruchy ciastek, 3 łyżki cukru i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dnie 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W rondlu połącz maliny, 2 łyżki cukru, skrobię kukurydzianą i wodę. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie 5 minut, lub aż sos będzie gęsty. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
NasionaNasiona
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). W metalowej misce nad patelnią gotującej się wody rozpuść białe kawałki czekolady z pół na pół, mieszając od czasu do czasu, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce, wymieszać razem Serek i 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei. Zmiksować wanilią i roztopioną białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Wlać połowę ciasta na skorupę. Łyżka 3 łyżki sosu malinowego na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Na patelnię wlać pozostałą masę sernikową i ponownie na wierzch wyłożyć 3 łyżki sosu malinowego. Obracaj ciasto czubkiem noża, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Piec przez 55 do 60 minut lub do momentu napełnienia. Ostudzić, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Podawać z pozostałym sosem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn