Sernik Kozi z konfiturą figową
Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, masło, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, oraz Sernik Z Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. w małej misce wymieszaj wszystkie składniki, ale z wyjątkiem masła. Roztopić masło w małym rondlu na płycie kuchennej lub w kuchence mikrofalowej.
Masło wymieszać z suchymi składnikami opuszkami palców, następnie równomiernie wcisnąć w dno patelni.
Piec przez 5 minut, następnie obrócić i piec kolejne 2-3 minuty, aż mąka migdałowa zostanie upieczona. Masło może powodować aktywne bąbelkowanie skorupy podczas pieczenia, nie panikuj, skorupa osiądzie po wystygnięciu. Przed dodaniem nadzienia pozostaw skórkę do całkowitego ostygnięcia.
Do napełniania: niższa temperatura piekarnika do 149°. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową lub w średniej misce miksera z ręcznym mikserem elektrycznym, ser śmietankowy, ser kozi i cukier. Nie obracaj miksera po dwóch pierwszych prędkościach, ponieważ nie chcesz włączać nadmiaru powietrza. Często zeskrobuj miskę. Gdy mieszanina jest całkowicie śmietany, dodać jajko i wymieszać, aż w pełni włączone, skrobanie miski w razie potrzeby.
Dodać śmietanę i całkowicie wymieszać, następnie dodać sok z cytryny i wanilii i wymieszać, aż całkowicie gładka, skrobanie miski w razie potrzeby.
Rozerwać kawałki folii co najmniej cztery cale dłuższe niż średnica patelni.
Umieść patelnie w środku folii i delikatnie złóż folię szczelnie po bokach, zaciskając zamkniętą na górze. Dziel ciasto równomiernie między patelniami, a następnie umieść patelnie w naczyniu do pieczenia i napełnij naczynie cala gorącej wody.
Piec przez 15 minut, następnie obrócić i upiec kolejny 1
Sprawdzaj i obracaj co 5 minut po tym, 5-10 minut powinno wystarczyć. Ciasta są robione, gdy jiggly, ale nie są już płynne.
Wyjąć naczynie z piekarnika i pozostawić ciasto do osiągnięcia temperatury pokojowej przed wyjęciem folii i pozwalając ustawić w lodówce na noc.
Umieścić cukier, wodę i nasiona gorczycy w średnim rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć, aby gotować na wolnym ogniu i gotować, aż cały cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając. W międzyczasie usuń łodygi z fig i pokrój na ćwiartki.
Dodać figi do syropu i gotować na średnim ogniu, aż syrop będzie bardzo gęsty i pęcherzyki powoli i przekształcić się w pianę, o 30 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać skórkę z cytryny, pieprz i ocet, mieszając w celu pełnego włączenia, a następnie zmiksować kawałki fig z grubsza blenderem zanurzeniowym lub na niskim poziomie w zwykłym blenderze.
Umieść nad łaźnią lodową lub odkrytą w lodówce, aby schłodzić.
Podawać: Ostrze noża do parowania rozgrzać w gorącej wodzie i wytrzeć do sucha. Ostrożnie Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni, podgrzewając i wycierając ostrze noża w razie potrzeby. Zwolnij formę sprężyny i otwórz ją całkowicie, a następnie ostrożnie podnieś prosto do góry, aby ją usunąć. Użyj noża do parowania, aby pokroić każde ciasto na sześć klinów, podgrzewając i wycierając ostrze między każdym cięciem. Każdy klin ciasta ułożyć łyżką dżemu i w razie potrzeby udekorować prażonymi płatkami migdałów.