Sernik Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi
Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 84 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz serek śmietankowy, mielone orzechy włoskie, ser gorgonzola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorgonzola Linguine z prażonymi orzechami włoskimi, Serowy makaron z cukinią Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi i pieczonymi gruszkami Anjou, oraz Sernik dyniowy z brązowym cukrem z bourbonem i prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 325º. Linia Na Zewnątrz patelni springform, 9x3 cale z wytrzymałą folią aluminiową. Spryskać wewnątrz patelni sprayem do gotowania; posypać mielone orzechy włoskie na dnie.
Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić do uzyskania gładkiej masy. Wymieszać z kwaśną śmietaną, serem i pieprzem aż do wymieszania. Łyżka równomiernie na orzechy włoskie na patelni.
Umieść springform w dużej patelni do pieczenia; wlać gorącą wodę do patelni do 1/4 pełna.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub do środka jest prawie ustawiony.
Wyjąć sernik z patelni. Uruchom nóż wokół krawędzi sernika, aby poluzować. Całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Dekoruj prażonymi orzechami włoskimi.