Sernik czekoladowy II

Sernik czekoladowy II
Sernik czekoladowy II wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu waniliowego, okruchy ciastek czekoladowych, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce połącz okruchy ciasteczek i masło. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce połączyć ser śmietankowy, cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wymieszać ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać jajka po jednym na raz. Zmiksować w śmietanie i wanilii. Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Wlać ciasto na upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 55 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z patelni. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn