Sernik Czekoladowy I
Sernik czekoladowy, który potrzebuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 783 kalorie, 14g białka, oraz 53g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, okruchy krakersów graham, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Wymieszać okruchy krakersów graham, cukier, masło i kakao. Naciśnij na dole iw górę po bokach 9-calowej patelni sprężynowej. Odstawić skórkę na bok.
Ubić twarożek na gładką masę. Stopniowo dodawać słodzone mleko skondensowane; dobrze ubić.
Dodaj wanilię i jajka i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wrzucić 1/3 miniaturowych chipsów czekoladowych z 1 łyżeczką mąki do Płaszcz (to trzyma je od tonie na dnie ciasta).
Wymieszać do masy serowej.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Wierzch posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik (nie otwierać drzwi piekarnika) i pozostawić ciasto w piekarniku do ostygnięcia w piekarniku na kolejną godzinę.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce przed wyjęciem boków patelni. Przechowywać ciasto w lodówce do czasu podania.