Quiche Kowbojskie
Quiche kowbojskie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz unbaked pie crust, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać unbaked pie crust można śledzić to danie główne z Tarta morelowo-malinowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , oraz Madame Quiche ' s quiche au Fromage dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć cebulę na maśle na dużej patelni na średnim ogniu przez co najmniej 15 do 20 protokół (może dłużej), mieszając od czasu do czasu, aż cebula są głęboko złoty kolor. Odstawić do ostygnięcia.Podsmaż boczek do rozgryzienia. Pokroić na duże kawałki wielkości kęsa i odstawić do ostygnięcia. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Rozwałkuj skorupę ciasta i wciśnij ją do dużej karbowanej głębokiej patelni do tarty (lub patelni do ciasta z głębokim naczyniem). Ubić jajka, śmietanę, sól i pieprz w dużej misce, a następnie wymieszać z cebulą, boczkiem i serem.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Umieść patelnię na obranej blasze do pieczenia, przykryj lekko folią aluminiową i piecz przez około 40 do 45 minut.
Wyjmij folię i kontynuuj pieczenie przez 10 do 15 minut, lub do momentu, gdy quiche zostanie ustawione, a skórka będzie złotobrązowa. (Quiche nadal wydaje się nieco luźne, ale będzie nadal ustawiać po wyjęciu z piekarnika.)
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 do 15 minut. Jeśli używasz patelni do tarty, Usuń quiche z patelni, pokrój na plasterki ostrym ząbkowanym nożem i podawaj!