Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, kakao do pieczenia, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Czekoladowy Sernik Z Wiórkami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć okruchy krakersa, cukier i kakao; wymieszać z masłem, aż kruchy. Naciśnij na dole i 1-in. w górę strony natłuszczonego 9-in. springform pan; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z roztopioną czekoladą i ekstraktami aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Jajko
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce aż do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Nóż
Patelnia
6
W małym rondlu na małym ogniu, roztopić kawałki czekolady, śmietany i miodu; mieszać do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Krem
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia; ostudzić przez 5 minut.
8
Polewamy sernik polewą. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny lub do momentu ustawienia polewy.