Sernik Czekoladowo-Kawowy Marmurkowy
Marmurkowy słodko-gorzki Sernik czekoladowo-kawowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bailey ' s (irish Coffee) Sernik marmurkowy, Marmurkowy Czekoladowy tort kawowy z polewą czekoladowo-Nerkowcową, oraz Słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z lodami kawowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy ciastek i masło; naciśnij mocno na dnie 10" springform patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 12 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
W międzyczasie, beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj kawę, Likier i wanilię do ciasta.
Reserve 2 1/2 szklanki ciasto; wlać pozostałe ciasto do skorupy.
Roztopioną czekoladę wymieszać w zarezerwowane ciasto. Łyżka dollops ciasta czekoladowego na ciasto kawowe. Delikatnie obracaj nożem.
Umieść springform pan w dużej okrągłej płytkiej patelni i dodaj gorącą wodę do płytkiej patelni na głębokość 2".
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, aż sernik będzie prawie gotowy. Wyłączyć piekarnik i pozostawić sernik w zamkniętym piekarniku 30 minut.
Wyjąć z piekarnika; delikatnie poprowadź nóż wokół krawędzi, aby poluzować boki. Schłodzić na stojaku z drutu; przykryć i schłodzić 8 godzin.