Sernik Czekoladowo-Jedwabny
Czekoladowy Sernik jedwabny wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 343 kalorie, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), Test Czekoladowego Mleka {: Czekoladowe Naleśniki Jedwabne}, oraz do czekoladowego ciasta Jedwabnego.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce, i wrzucić widelcem do blended. Wciśnij mieszankę okruchów na dno 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 8 minut. Cool crust na stojaku drucianym. Zwiększenie temperatury pieca do 52
Połączyć półsłodkie czekolady i mleka w misce; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 45 sekund lub aż czekolada topi, mieszając po 30 sekund. Super.
Połączyć 1 1/4 szklanki cukru, sery, wanilia, i sól w robocie kuchennym, i proces tylko do gładkiej.
Dodać białka i proces aż do wymieszania.
Dodaj mieszaninę czekolady, kakao, polewę krówkową i śmietanę, i proces aż do wymieszania.
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 525 przez 7 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 250, i piec 25 minut lub aż prawie ustawić. Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza, gdy patelnia jest dotykana.
Wyjąć sernik z piekarnika, obrócić nożem zewnętrzną krawędź i schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.