Sernik Ciasto Krem

Sernik Ciasto Krem
Sernik ciasto krem jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, Sernik klasyczny z cieście, oraz Niesamowite Kawałki Truskawkowego Sernika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w ciężkim rondlu. Stopniowo dodawać pół na pół. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ubić serek śmietankowy i pozostałe składniki, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć do małej miski; przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny. (Krem z ciasta sernikowego będzie gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn