Sernik Brownie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc daj Brownie Sernik spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 294 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jaj, woda, beztłuszczowy twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Brownie, Sernik Brownie, oraz Sernik Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w misce; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 25 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Ciasteczka Tear na małe kawałki. Wciśnij połowę kawałków do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania. Odstawić.
Umieścić twarożek w dużej misce; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie prawie gładki.
Dodać serki śmietankowe; ubić na gładką masę.
Dodać cukier, wanilię i sól; dobrze ubić.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać z czekoladą.
Wlać połowę mieszanki serowej do przygotowanej patelni; top z pozostałymi kawałkami brownie.
Pozostałą masę serową zalać kawałkami brownie.
Piec w 300 przez 40 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik i pozostaw sernik na 40 minut w piekarniku z zamkniętymi drzwiami.
Wyjąć sernik z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.