Sernik Ancho-Czekoladowy
Ten przepis służy 30 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać ancho chile pieprz w proszku, słodko-gorzka czekolada baker, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ancho Chocolate BBQ Chicken, Ciasto Ancho Czekoladowe Bez Mąki, oraz Czekolada-Ancho Crème Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj okruchy i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania.
Dodać pieprz w proszku i czekoladę; dobrze wymieszać.
Dodawać jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania; zalać skórką.
Piec 1 godz. 10 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.