Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap

Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 539 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka 3-mniej tłuszczu serek, ajerkoniak, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sernik ajerkoniasty ze skórką z Gingersnap, Sernik dyniowy z skórką Gingersnap, oraz Sernik truskawkowy z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; naciśnij mieszaninę na dnie 10-calowej patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki; dodawać jajka, po 1 na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj 1 1/2 szklanki ajerkoniaku i ubijaj do wymieszania. Wsypać 2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki. mąkę; starannie wlać do przygotowanej patelni masę z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
AjerkoniakAjerkoniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostawić sernik w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Ubij śmietanę do ubijania z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż pozostałą 1/2 szklanki ajerkoniaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
AjerkoniakAjerkoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu schłodzonego sernika i w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn