Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 539 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka 3-mniej tłuszczu serek, ajerkoniak, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sernik ajerkoniasty ze skórką z Gingersnap, Sernik dyniowy z skórką Gingersnap, oraz Sernik truskawkowy z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki; naciśnij mieszaninę na dnie 10-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki; dodawać jajka, po 1 na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj 1 1/2 szklanki ajerkoniaku i ubijaj do wymieszania. Wsypać 2 szklanki cukru pudru i 2 łyżki. mąkę; starannie wlać do przygotowanej patelni masę z serem śmietankowym.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik.
Pozostawić sernik w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 1 godzinę.
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Ubij śmietanę do ubijania z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż pozostałą 1/2 szklanki ajerkoniaku.
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu schłodzonego sernika i w razie potrzeby udekorować.