Serduszka z palmy z kolendrą Vinaigrette
Serca sałatki Palmowej z kolendry Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 187 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści kolendry, pomidory winogron, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z Mango i serc palmowych z limonkowym winegretem, Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, oraz Serduszka z palmy.
Instrukcje
W blenderze połącz liście kolendry, szalotkę, sok z cytryny, ocet winny czerwony i miód i pulsuj, aż kolendra zostanie drobno posiekana. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w stałym strumieniu i zmiksuj na gładką masę. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Używając ostrego noża, obierz pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad bardzo dużą miską, przeciąć między membranami, uwalniając sekcje do miski.
Dodać serca palmowe, rukolę i pomidory i wrzucić delikatnie.
Dodaj vinaigrette i wrzucić do herbu.