Serduszka z palmy

Serduszka z palmy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać serca sałatki Palmowej spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka jaj ugotowanych na twardo, ocet ryżowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Serduszka Z Palmy, oraz Serduszka z palmy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj bulion, oliwę z oliwek, ocet, kapary, sok z cytryny, szalotki i musztardę. W razie potrzeby, wyciąć serca dłoni na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
OcetOcet
KaparyKapary
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połóż serca dłoni w sosie, odwróć się i odstaw co najmniej 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
3
Oddzielić żółtka od białek. Obie lub drobno posiekać widelcem; trzymać osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
4
Podnieś serca dłoni z dressingu i ułóż na talerzach sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
5
Dodaj pietruszkę i krewetki do dressing w misce i wymieszać. Pit, obrać, i cienko pokroić awokado; układać na sałatki. Łyżka krewetek i cały sos na sercach palmowych i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
AwokadoAwokado
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać białkami, następnie żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn