Serce Kurczaka Yakitori

Serce Kurczaka Yakitori
Przepis Chicken Heart Yakitori może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 30 minut. Na $2.94 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka mirinu, tusz z kurczaka, sake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak Yakitori, Kurczak Yakitori, oraz Kurczak Yakitori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż kości na patelni saute i piecz, aż kości będą brązowe, a fond na dnie patelni zacznie ciemnieć, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjmij patelnię z piekarnika i połóż na kuchence. Deglaze patelni z około 1/3 szklanki sake, skrobanie się rumiane kawałki, aż dno patelni jest czyste. Następnie dodaj resztę sake, mirin, cukier i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, około godziny. Doprawić czarnym pieprzem. Resztki sosu będą przechowywane w lodówce na czas nieokreślony, jeśli będą podgrzewane raz w tygodniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Do grillowania: szaszłyki z kurczaka i ustawić na średnim wysokim płomieniu. Gdy serca kurczaka są prawie gotowane przez, O 2 minuty, baste z sosem i grill ponownie, aż sos jest wysuszony, o 20 sekund. Ponownie Baste i grill tylko do momentu SOS zaczyna wyschnąć, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serduszka Z KurczakaSerduszka Z Kurczaka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
W razie potrzeby posypać pieprzem sansho.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6
Podawać z dodatkiem cytryny, soli i musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn