Ser Wielkanocny-Hrudka

Ser Wielkanocny-Hrudka
Need a bezglutenowe i wegetariańskie danie główne? Wielkanocny ser-Hrudka może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 56% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 1. Jedna porcja zawiera 2111 kalorii, 96g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Mieszanka cukru, mielonego cynamonu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, możesz śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Z łyżką wynik 94%, to danie jest super. Spróbuj Easter Bunny Cheese Spread, Wielkanocna Forma Sera: Paszka, oraz Quiche wielkanocne na śniadanie wielkanocne / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka rozgnieść do dużego rondla i ubić trzepaczką.
2
Ubić w mleku, cukrze, soli i cynamonie. Gotować na średnim lub małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina w pełni uformuje twaróg i oddzieli serwatkę. Zajmie to od 20 do 30 minut. Użycie wyższego ciepła lub brak wymieszania spowoduje powstanie dużej patelni słodkiej jajecznicy.
3
Odcedzić mieszaninę do durszlaka wyłożonego kilkoma warstwami szmatki serowej. Użyj szmatki, aby uformować kulkę i przekręć górę, aby usunąć nadmiar wilgoci. Zabezpiecz krawatem twist. Powiesić na kilka godzin lub na noc. Robię to na czopie zlewu kuchennego (co prawdopodobnie wywróciłoby policję zarazków, ale nie dostałem botulizmu od 34 lat). Oczywiście, można pozwolić mu spuścić początkowo tam, a następnie zakończyć go na noc w lodówce zawieszonej nad głęboką miską.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia43
Magazyn