Ser Pleśniowy Vinaigrette

Ser Pleśniowy Vinaigrette
Ser pleśniowy Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz zioła, rosół z kurczaka, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Vinaigrette, Ser Pleśniowy Vinaigrette, oraz Ser Pleśniowy Vinaigrette.

Instrukcje

1
Pokroić kukurydzę z kolb, rezerwując kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2
Rozgrzać olej w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj kukurydzę i gotuj 1 minutę. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4
W międzyczasie połącz wywar z kurczaka i kolby kukurydzy w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej; schłodzić do temperatury pokojowej lub schłodzić, aż będzie gotowa do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Wymieszać zielony pomidor do schłodzonej kukurydzy; wymieszać mieszaninę do bulionu kukurydzianego. Tuż przed podaniem wymieszaj zioła, ser pleśniowy i ocet jabłkowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Tajska PaprykaTajska Papryka
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn