Ser Pleśniowy Vinaigrette
Ser pleśniowy Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz zioła, rosół z kurczaka, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Vinaigrette, Ser Pleśniowy Vinaigrette, oraz Ser Pleśniowy Vinaigrette.
Instrukcje
Pokroić kukurydzę z kolb, rezerwując kolby.
Rozgrzać olej w patelni na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę i gotuj 1 minutę. Odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie połącz wywar z kurczaka i kolby kukurydzy w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej; schłodzić do temperatury pokojowej lub schłodzić, aż będzie gotowa do użycia.
Wymieszać zielony pomidor do schłodzonej kukurydzy; wymieszać mieszaninę do bulionu kukurydzianego. Tuż przed podaniem wymieszaj zioła, ser pleśniowy i ocet jabłkowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.