Ser pleśniowy i słomki ze szczypiorkiem
Ser pleśniowy i słomki ze szczypiorkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Zupa krem z selera z serem pleśniowym słomki, Ser pleśniowy i masło ze szczypiorkiem, oraz Ser Pleśniowy-Ziemniaki Faszerowane Szczypiorkiem.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i masło połączyć w robocie kuchennym; pulse do mieszania.
Dodać ser, szczypiorek, sól i pieprz; pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Skropić wodą do mieszanki mąki, aż ciasto uformuje kulkę.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 16 x 8 cali. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Ciasto pokroić w poprzek na 64 plastry (1/4 cala szerokości).
Umieść 1/2 cala od siebie na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Fajne słomki całkowicie na stojakach z drutu.