Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji

Ser pleśniowy filet z ziemniakami i kukurydzą oraz redukcja porcji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj ser pleśniowy Crusted Filet z ziemniakami i kukurydzą Hash i redukcji portu spróbować. Jedna porcja zawiera 1225 kalorii, 35g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 8,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mocny bulion wołowy, świeże liście rozmarynu, ser ziołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, Filet Z Sera Pleśniowego, oraz Filet z pieprzu Mignon z Port Jus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużym piekarniku bezpieczne patelni dodać 1/4 szklanki oleju i uzyskać patelni ogrzać na średnim ogniu na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, czosnek i ziarna kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Saute razem, aż kukurydza czuje gotowane do ugryzienia. Trwa to około 5 minut. Następnie odłożyć na bok. Upewnij się, że ziemniaki są bardzo suche, a następnie, w dużej misce, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki z pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić je solą i pieprzem. Ważne jest, aby ziemniaki miały ładną, równomierną powłokę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść je na dużej tacy do pieczenia. Top ziemniaki z mieszanki kukurydzy i cebuli smażone i umieścić w piekarniku do gotowania. Powinno to zająć około 30 do 45 minut (niektóre piece mogą potrzebować więcej czasu niż inne). Poczekaj, aż tuż przed podaniem wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i posiekany szczypiorek i pokruszyć w kozim serze. Dostosuj przyprawę za pomocą soli i pieprzu, w razie potrzeby. Przechowywać w ciepłym miejscu do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser KoziSer Kozi
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W dużym rondlu dodać olej, i podsmażyć czosnek i szalotki na delikatnym ogniu, aż półprzezroczyste. (Jeśli masz jakieś kawałki mięsa, możesz je dodać w tym czasie). Podsmażyć patelnię winem, dodać bulion wołowy i świeże zioła. Pozwól, aby ta mieszanina się zmniejszyła. Może to potrwać 20 do 30 minut (czasami dłużej)przy walcowaniu, odkrytym. Chcesz, aby płyn odparował do około 1/3 tego, co zacząłeś (w celu zintensyfikowania smaku).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Bulion WołowyBulion Wołowy
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia i ubić cały kij masła i pozostawić do odpoczynku. Tuż przed zalaniem przecedzić sos przez chinois (stożkowy sitko) lub gazę-tak, aby można było usunąć wszystkie warzywa i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Filety doprawić solą i pieprzem. W misce, kruszyć ser pleśniowy do bułki tartej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
Rozgrzej bezpieczną w piekarniku patelnię saute na płycie kuchennej, dodając wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno. Gotować filety na patelni przez około 2 do 3 minut z jednej strony, następnie obrócić i kontynuować proces smażenia po drugiej stronie przez kolejne 2 do 3 minut. Pozostaw filety na tej samej patelni i naciśnij na każdy z nich warstwę mieszanki sera pleśniowego o grubości 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Umieść steki w piekarniku na kolejne 6 do 8 minut, w zależności od grubości steków. (Tylko Ty znasz swój piekarnik i własne preferencje dla done).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjmij steki z piekarnika i pozwól odpocząć. (Pamiętaj, że mięso będzie nadal gotować przez kolejne 5 minut podczas odpoczynku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Weź mieszankę ziemniaczaną (teraz podgrzaną i wymieszaną z pomidorami i serem) i, używając okrągłego kutra do ciast o średnicy od 3 do 4 cali, wypełnij kuter mieszanką na środku każdego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
13
Na wierzch ułożyć filet i skropić sosem porto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PortPort

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocny bulion wołowy lub demi-glacemocny bulion wołowy lub demi-glace680Orzechy dowolne (posiekane)polędwiczki wołowe, przycinane, przycinanepolędwiczki wołowe, przycinane, przycinane170Orzechy dowolne (posiekane)Opcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże ziołaOpcjonalnie czerwone winogrona, pokrojone owoce gwiaździste i różne świeże zioła85Orzechy dowolne (posiekane)ser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)ser kozi lub ziołowy (zalecane: Boursin)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek227Orzechy dowolne (posiekane)świeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharzaświeże ziarna kukurydzy, około 2 kłosy * * zobacz Nota kucharza1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniałyżka posiekanego czosnkułyżka posiekanego czosnku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej z pestek winogronolej z pestek winogron1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej z pestek winogron, podzielonyolej z pestek winogron, podzielony3(zima)olej z pestek winogronolej z pestek winogron6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPieprzPieprz7506 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 wina porto1/2 wina porto454Orzechy dowolne (posiekane)ziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)ziemniaki pokrojone w kostkę-ok. 4 średnie ziemniaki (kładziemy pokrojone w kostkę ziemniaki na papierze, aby wchłonąć wilgoć)1Dużeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście rozmarynuświeżo posiekane liście rozmarynu6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól2szalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkęszalotka drobno pokrojona w kostkę lub 1 biała cebula, drobno pokrojona w kostkę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo posiekane liście tymiankuświeżo posiekane liście tymianku1pomidor, pokrojony w kostkę, centra usuniętepomidor, pokrojony w kostkę, centra usunięte1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikij masło niesolonekij masło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn