Ser Pleśniowy Boczek Jajka Zapiekane

Ser Pleśniowy Boczek Jajka Zapiekane
Boczek z serem pleśniowym jajka zapiekane to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Boczek Ser Pleśniowy Jajka Zapiekane, Boczek Ser Pleśniowy Jajka Zapiekane, oraz Jajka zapiekane z boczkiem i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku umieść jajka w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
3
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
4
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Aby obrać, delikatnie stuknij każde jajko na blacie, aż cała skorupka zostanie drobno pęknięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Tocz delikatnie między rękami, aby poluzować skorupę. Zaczynając od dużego końca, obrać jajko pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
8
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka do średniej miski; rozgnieść widelcem. Majonez, ser, cebulę, musztardę, pieprz i sól wymieszać z żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
SerSer
CebulaCebula
PieprzPieprz
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Łyżką lub wymieszać żółtko na połówki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
10
Posypać boczkiem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn