Ser Pleśniowy Boczek Jajka Zapiekane
Boczek z serem pleśniowym jajka zapiekane to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Boczek Ser Pleśniowy Jajka Zapiekane, Boczek Ser Pleśniowy Jajka Zapiekane, oraz Jajka zapiekane z boczkiem i serem pleśniowym.
Instrukcje
W rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku umieść jajka w jednej warstwie.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Aby obrać, delikatnie stuknij każde jajko na blacie, aż cała skorupka zostanie drobno pęknięta.
Tocz delikatnie między rękami, aby poluzować skorupę. Zaczynając od dużego końca, obrać jajko pod zimną bieżącą wodą.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka do średniej miski; rozgnieść widelcem. Majonez, ser, cebulę, musztardę, pieprz i sól wymieszać z żółtkami.
Łyżką lub wymieszać żółtko na połówki białka.
Posypać boczkiem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.