Ser pleśniowy, Porto i Orzech włoski

Ser pleśniowy, Porto i Orzech włoski
Ser pleśniowy, Port i orzechowy może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.23 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser, wino porto, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Pasztet z sera pleśniowego, orzecha włoskiego i wina porto, Ser Pleśniowy - Orzech Włoski, oraz Polenta z pikantną pigwą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym wymieszać razem ser, masło i port, aż mieszanina jest gładka. W misce, połączyć mix ser i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś spread do garnka. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn