Ser Grillowany Pomidorowo-Bazyliowy
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj grillowany ser pomidorowo-bazyliowy. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 580 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,45 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny na Czwarty Lipca. Mieszanka chleba na zakwasie, bazylii, sera mozzarella i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Grillowany ser z bazylią pomidorową, ser z grilla z bazylią pomidorową i ser z grilla z bazylią pomidorową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na czterech kromkach chleba ułóż ser, bazylię i pomidory.
Pomidory posypać solą i pieprzem. Na wierzch połóż pozostały chleb.
Zewnętrzną część kanapek posmaruj masłem.
Gotuj w nagrzanym urządzeniu do panini lub na grillu elektrycznym, aż chleb się zarumieni, a ser roztopi.
Polecane wino: Cava, Sparkling Rose
Cavan i musujące róże to świetny wybór na kanapkę z grillowanym serem. Wino musujące świetnie komponuje się z tandetnym, lepkim, maślanym grillowanym serem. Zarówno musujący biały cavan, jak i musujące różowe wino będą smakować wyśmienicie. Ranczo MacMurray Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir]()
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.