Ser Faszerowany Meat Loaf
Ser Nadziewane Bochenek mięsa wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Betty Crocker ma 122 fanów. Jeśli masz okruchy krakersów z mąki ryżowej, liście tymianku, klasyczną zupę cebulową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meat Loaf Faszerowana Cukinia, Grillowany Faszerowany Meat Loaf, oraz Meat Loaf-Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać okruchy krakersów i 1 szklanka zupy, aż dobrze wymieszane; odstawić 10 protokół.
Dodać wołowinę, sól, tymianek, pieprz i jajko do mieszanki okruchów krakersa, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż połowę mieszanki wołowej na nieczystą patelnię bochenkową o wymiarach 8x4 lub 9x5 cali.
Pokrój 3 plastry sera w paski 1/2 cala. Ułóż paski w środku Bochenka w granicach 1/2 cala boków i końców patelni. Top ser z pozostałą mieszanką wołową pokrywającą całkowicie boki patelni.
Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka była w środku bochenka.
Piec odkryte 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub aż wołowina nie jest już różowy w środku i termometr czyta 71°. Ułóż Pozostałe plastry sera, nakładając, na wierzchu bochenka mięsa. Top ser z 1/4 szklanki pozostałej zupy (upewniając się, aby uzyskać kawałki cebuli).
Piec dodatkowe 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić 5 minut; wyjąć z patelni.
Podgrzej pozostałą zupę, aż będzie gorąca, podawaj z bochenkiem mięsa i ziemniakami.