Seco de Quinoa
Seco de Quinoan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Queque Seco, Ahumado Seco La Condesa, oraz Puto Seco Lipardo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść komosę ryżową na drobnym sitku; spłucz zimną wodą i odcedzaj.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać w wodzie, quinoa, i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i quinoa jest tender.
Zdjąć z ognia; puch widelcem.