Przepis pieczony Mahimahi z Sukkotashem Edamame jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone filety z łososia z Sukkotaszem Edamame, Sałatka z rukoli z Pan-Seased Mahimahi, oraz Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Aby przygotować sukkotaż, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Nasiona
3
Połówki pieprzu, Skórka do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
4
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Odstawić na 10 minut. Obrać i drobno posiekać.
6
Połącz pieprz, cebulę i kolejne 7 składników (przez czosnek), rzucając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Pieprz
7
Połącz kukurydzę i fasolę w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej; przykryj wodą. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minuty; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać mieszankę kukurydzy do mieszaniny papryki; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kukurydza
9
Aby przygotować mahimahi, podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mahi Mahi
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Posypać obie strony ryby 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ryby
Sól
11
Dodaj rybę do patelni; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.