Scottish Shortbread III
Scottish Shortbread III może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Scottish Shortbread, Scottish Sharp-Cheddar Shortbread, oraz Szkockie Kruche Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Masło śmietankowe i cukier z mikserem.
Dodać mąkę i wymieszać drewnianą łyżką. Użyj rąk, aby dokładnie wymieszać.
Naciśnij na patelni z galaretką. Ukłucie do dołu z widelcem, upewniając się, że widelec uderza w dno, a kutasy są blisko siebie.
Piec przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 300 i nadal piec przez 40 minut więcej. Odczekaj 2 minuty, a następnie pokrój w paski wielkości palców. Dokładnie ostudzić na patelni.