Scotcheroos
Scotcheroos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 287 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chipsów butterscotch, masywne masło orzechowe, marshmallows, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 133 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Scotcheroos, Scotcheroos, oraz Scotcheroos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmarować 9 x 13 calowe naczynie do pieczenia i odstawić. W dużym rondlu rozpuścić masło na małym ogniu. Po rozpuszczeniu masła dodać wanilię i wymieszać do połączenia.
Dodaj pianki, ciągle mieszając, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Mieszać w orzeszki ziemne, masło orzechowe, i ryż Krispies, działa szybko, aby dokładnie włączyć. Naciśnij mieszaninę do nasmarowanego naczynia lub patelni. Odstawić.
W średnim rondlu na małym ogniu roztopić czekoladę i chipsy toffi, stale mieszając, aż połączone i gładkie.
Wlać mieszankę zbożową i rozprowadzić, aby zapewnić równomierne pokrycie. Ostudzić, aż czekolada stanie się jędrna. Dla szybszego ustawienia przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut do godziny lub aż czekolada jest ustawiona.
Pokroić w 20 kostek i podawać. Resztki przechowuj w szczelnym pojemniku.