Scotch Eggs od Bob Evans®
Scotch Eggs od Bob Evans® może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, oryginalną kiełbasę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Jajka szkockie, Jajka Szkockie, oraz Jajka szkockie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Wymieszać kiełbasę i szparagi, aż dobrze wymieszane. Podzielić na 8 porcji. Spłaszczyć każdy kawałek w dłoni i owinąć wokół jednego jajka na pokrycie. Zanurz w ubitym jajku, a następnie zwinąć w płatki kukurydziane. Powtórz dla pozostałych jaj.
Jajka piec na stojaku ustawionym na blasze do pieczenia przez 25 do 30 minut lub do momentu ugotowania kiełbasy.