Schłodzony Dip Krabowy

Schłodzony Dip Krabowy
Schłodzony Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.22 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis ma 699 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać mięso krabowe, sos koktajlowy, kremowy sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Schłodzone Shoty grochowe z pikantnym Krabem, oraz Schłodzona zupa kukurydziana i krabowa.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, mięso krabowe i kremowy sos sałatkowy. Schłodzić w lodówce co najmniej jedną godzinę. Przed podaniem przykryć sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn