Schłodzone serca palmowe ze szparagami i sosem kokosowo-limonkowym

Schłodzone serca palmowe ze szparagami i sosem kokosowo-limonkowym
Schłodzone serca palmowe ze szparagami i sosem kokosowo-limonkowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 5. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, olej canolan, serca palmowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serduszka z palmy z sosem limonkowo-miodowym, Grillowane Serca Palmy, Radicchio I Szparagi, oraz Kremowe szparagi i serduszka z makaronu palmowego.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Magazyn