Schłodzona zupa z Kantalupy z syropem estragonowym

Schłodzona zupa z Kantalupy z syropem estragonowym
Schłodzona zupa z Kantalupy z syropem estragonowym to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Na 10,41 zł / porcja, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1859 kalorii, 71g białka, oraz 150 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion kantalupy i skórki usunięte, miód, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Kantalupy Z Syropem Estragonowym, Schłodzona Zupa Z Kantalupy, oraz Schłodzona Zupa Z Kantalupy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn