Schłodzona Tropikalna Zupa

Schłodzona Tropikalna Zupa
Schłodzona tropikalna zupa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, sok ananasowy, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Grochowa, Schłodzona Zupa Grochowa, oraz Schłodzona Wiosenna Zupa Grochowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połowę mieszanki owoców i połowę banana umieścić w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i przetworzyć na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć puree do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszanką owoców i bananem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 2 dni. Aby podać, wymieszaj schłodzoną zupę, a następnie kadzi do poszczególnych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa ChłodzonaZupa Chłodzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
5
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn