Schować warzywa Proszę! Letnia Zapiekanka kukurydziana z dyni i cukinią

Schować warzywa Proszę! Letnia Zapiekanka kukurydziana z dyni i cukinią
Schować warzywa Proszę! Letnie Squash i cukinia kukurydziana zapiekanka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, margarynę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ukryj Te Warzywa Sos Mama, Zapiekanka z cukinii, squasha i kukurydzy, oraz Patelnia Z Cukinią I Letnim Squashem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać żółty Latem squash, cukinia, i czerwona cebula w gorącym oleju, aż zmiękną, o 10 protokół; doprawić czosnkiem w proszku i czarnym pieprzem. Ser parmezan wymieszać z mieszanką dyni. Wyłączyć ogień i dodać margarynę i serek śmietankowy, rozbijając je na mniejsze kawałki, jak mieszać je do mieszaniny squasha; wyjąć rondel z ognia. Mieszaj kukurydzę z kernel i 1 puszka kukurydzy w kształcie śmietany przez mieszaninę squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MargarynaMargaryna
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszaj pozostałą puszkę kukurydzy w kształcie śmietany, suchą mieszankę muffinek kukurydzianych, jajka i cukier w dużej misce, aż dokładnie wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Muffin Kukurydziany MixMuffin Kukurydziany Mix
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj schłodzoną mieszaninę squasha, 1 do 2 filiżanek na raz, aż do całkowitego zintegrowania; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i bulgotanie na brzegach i firmy na górze, 30 do 50 protokół. Pozostawić do ostygnięcia co najmniej 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn